Thursday, 21 October 2010

Delightful Lazy Sunday ♥


Weekend lepas, Zulfo bawak saye jenjalan kat kampung halaman tercintanya kat Lenggong. :) Dia jugak teman geprennya shopping sakan kat Taiping Sentral. :P I bought a super cute lace+flowers maxi dress, a skort & 3 pairs of wedges! Now maggie mee will be my choice for this month. Padan muka! Hahaha. :(

Malam tu i check in kat guest house dekat rumah fam zulfo, harga cuma rm60.. not bad.. while my sayangness tuh balik bermanja ngan his fam. hehehe. Summore, his mum cooked for us and it was super awesome especially mee udang yg ada udang banyak-banyak tuu. Wahhhhhhhhh.

Pastu kan on Sun, kami jalankan hobi kesukaan kami iaitu dating, dating & dating. Hahaha. Kitorg jenjalan kat Taman Tasik Taiping, naik duck boat & gelakkan masing-masing bila cerminkan diri kat cermin ajaib. :P Hahaha. Even though the weather are so hot, the sky was so pretty and we took like a gazillion pictures! We were such camwhores! Sakan kau! Hahaha.


*Sean San wedding@Ipoh*

Worst Thing about Holidays?..They ALWAYS End!!

-Eylin

3 comments:

cik ems said...

hoo detim tepeng tak kasi tau ye.
hehehe
owh hi eylin! :)

zulf said...

nk kasi tau wtpe kalau ko kt parit raja?huhu..

cik ems said...

weh,aku kt tepeng la.
aku ngah praktikal.
hehe.
kalo tau leh skodeng2.lalala